3 stvari zbog kojih izgledate starije

Postavljeno : 22-Feb-2016 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 1842 Komentar: 0

Da li ste upali u „mašinu“ koja se zove svakodnevni život? Osećate se kao da vam je svaki dan isti, svesni ste svojih loših životnih navika i promenićete ih ... sutra? Ono što vas čini mladima i svežima nisu samo kozmetički proizvodi koje koristite kako bi ste se ulepšale, već je tu i mnogo više od toga. Svakodnevne loše navike, ishrana i sl. itekako utiču da izgledate starije nego što jeste. Sprečite to, i sakrijte svoje godine: počnite da menjate životni stil... odmah!

Alergija na Sunce i kako negovati kožu?

Postavljeno : 27-Jun-2016 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 1620 Komentar: 0

U poslednjih nekoliko godina zabeležen je znatan rast osoba koje su alergične na Sunce, i kojima izlaganje prejakom sunčevom zračenju može izazvati veoma neprijatne iritiacije i probleme sa kožom. Ova alergijska reakcija javlja se i kod osoba koje nikada pre nisu imale problem sa njom, te ne čudi što može da vam se u trideset i nekoj dogodi da prvi put u životu dobijete alergiju.

Beauty mitovi

Postavljeno : 11-May-2017 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 426 Komentar: 0

Postoje neka mišljenja i stavovi kada je lepota u pitanju, koje jednostavno prenosimo sa generacije na generaciju, ali se ne trudimo da ispitamo koliko je to u stvari tačno. U ovom tekstu vam otkrivamo mitove koji su pokazali kao ne uvek nužno tačni.

Bebi puder – zašto bi trebalo da ga imaš?

Postavljeno : 12-Oct-2017 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 678 Komentar: 0

Iako smo mi pobornici vrhunskih kozmetičkih preparata, ne možemo osporiti korisnu upotrebu nečega što je nadasve jednostavno kao što je puder za bebe. Mislili ste da ovaj proizvod kupuju samo mame koje imaju bebe? Varate se! Pogledajte kako da ga koristite i šta će vam on olakšati u svakodnevnoj beauty rutini.

Celulit - da li postoji rešenje za njega?

Postavljeno : 23-Sep-2016 Objavljeno u: Lepota i zdravlje Pregleda: 1534 Komentar: 0

Da se razumemo, odmah na početku – žene koje nemaju celulit su toliko retke, da ih možemo svrstati pod „vrstu koja izumire“ na našoj planeti. Celulit nema mnogo veze sa kilažom (mada procentualno, pre će ga imati deblje žene nego mršavije), i možemo ga videti na krupnijim i sitnijim ženama, a može se dogoditi da vidimo i „bucu“ koja ga nema. Pa, šta se onda zaista tu dešava, i da li ga se možemo rešiti?