GLAMBOX  - MESEČNI PLAN

GLAMBOX - MESEČNI PLAN

.....
Na osnovu 11 recenzija.
1,299.00 RSD
GLAMBOX  - SPECIJALNO IZDANJE

GLAMBOX - SPECIJALNO IZDANJE

.....
3,000.00 RSD
GLAMBOX  - 3 MESECA PLAN

GLAMBOX - 3 MESECA PLAN

.....
3,699.00 RSD
GLAMBOX  - 6 MESECI PLAN

GLAMBOX - 6 MESECI PLAN

.....
6,999.00 RSD
 

GLAMBOX, kutija puna iznenađenja

Svakog meseca ti dostavljamo 5 neodoljivih, novih, luksuznih proizvoda od već poznatih brendova i novih marki koje se probijaju u svetu i kod nas. Mi sve probamo i sigurni smo da promovišemo dobre i kvalitetne proizvode. Naši eksperti pretražuju tržište za novim proizvodima da bi tebi otkirili novi svet i novi način da razmaziš sebe, da neguješ svoje telo i svoju kutiju.

 

Žašto ovo radimo?

Mi obožavamo proizvode za lepotu i negu tako da pokušavamo to znanje i pasiju o novim proivodima prenesemo i tebi, jer smo sigurni da će ti poboljšati kožu, kosu, ten, da će ti podići samopouzdanje i sve u svemu – želimo da se uz nas i GLAMBOX osećaš lepše u svom telu. Ima pregršt proizvoda za koje smo sigurni da nisi ni čula, a koji ti mogu olakšati negu i usput otkriti dobro čuvane tajne svetskih lepotica.

Šta možeš da naučiš?

U kutiji, pored proizvoda ćeš naći i savete stručnjaka kako da kozmetiku koju si dobila primeniš i upotrebiš na najbolji način da bi dobila optimalne rezultate. Takođe, na našoj stranici možeš naći savete koji će ti biti od velike pomoći. Mi smo tu za tebe.

Kako biramo posebno za tebe?

Svet je načinjen od različitih ljudi sa različitim ukusima i afinitetima. Da bi dobila kutiju koja će ti najbolje odgovarati molimo te da popuniš svoj profil kada se prijaviš, i mi ćemo, shodno tim informacijama koje nam dostaviš, da ti pošaljemo kutiju sa proizvodima koji najviše odgovaraju tvojim navikama. Kako ti se ukusi menjaju tako menjaj svoj profil i popunjavaj upitnik, i mi ćemo u svakom trenutku moći da prilagodimo kutiju tebi i tvojim potrebama.

Rasti sa nama

Nama je stalo do održavanja i nege tela, zato smo i osmislili ovaj jednostavan proizvod da bi svima to olakšali i podelili strast sa tobom. Ako imas bilo kakva pitanja slobodno nam piši na info@glambox.rs.

Sigurni smo da će ti naš tim biti od pomoći.

NARUČI SAD