ERICSON LABORATOIRE DERMA CALM MINI KIT

Kod proizvoda: ERICSON LABORATOIRE DERMA CALM MINI KIT
1 recenzije  1 recenzije  |  Prijavi se i napiši recenziju

Derma Calm je poseban tretman za negu osetljive kože baziran na osnovama nalaza neuro-kozmetike. U zavisnosti od napetosti, na dnevnoj bazi, naša koža postaje slaba, više ne ispunjava svoju funkciju barijere i preterano reaguje na najmanje nadražaje: osećanje nelagodnosti, toplinu, crvenilo, čak i svrab i peckanje. Uzroci ovih problema mogu biti temperatura, sunce, upotreba određenih lekova, alkohol, stres i umor. Snaga Derma Calm linije proizvoda leži u njihovoj sposobnosti da direktno deluju na interakciju između kože i nervnog sisitema smanjujući nivo stresa kože. Dejstvo: Povećanje praga tolerancije neuro-osetljive kože, smanjenje hiper reakcije kože na faktore iz spoljašnjeg okruženja i/ili smanjenje lokalne primene određenih proizvoda, pružanje umirujućeg efekta koji oslobađa bola i nelagodnosti.

ULTRA-SENSITIVE SERUM za ultra osetljivu kožu smiruje osećaj nelagodnosti i iritacije, smanjuje crvenilo, obnavlja oslabljenu kožu i podstiče prirodne odbrambene procese kože.

NIGHT RELAX CREAM noćna umirujuća krema visokih performansi neguje i oporavlja kožu tokom noći. Umiruje, hidrira i obnavlja fiziološku ravnotežu kože. Dubinski hrani i regeneriše.

NO-STRESS CREAM krema za normalnu i osetljivu kožu daje rešenje za potrebe čak i najosetljivijih tipova kože. Trenutno smiruje iritacije, smanjuje difuzne crvene mrlje i obnavlja fiziološku ravnotežu kože. Obezbeđuje potrebnu hidrataciju i nakon upotrebe koža je meka i baršunasta.

DE-STRESS krema za osetljivu i dehidriranu kožu trenutno umiruje i smanjuje crvene mrlje. Pomaže koži da ojača mehanizam odbrane. Bademovo ulje deluje protiv slobodnih radikala. Nakon upotrebe koža je savršeno negovana i hidrirana.

Cena: serum 15ml 3304 RSD,

krema 50ml 3696 RSD 

VIŠE O PROIZVODU

Napiši recenziju

Prijavi se i napiši recenziju